Bestellen bij Red Rum Companies B.V.  is heel eenvoudig:

Stap 1 Shop op de site en plaats het gewenste artikel in de winkelmand

Stap 2 Vul je persoonlijke gegevens in (als u al ingelogd bent, dan hoeft dat natuurlijk niet).

Stap 3 In de kassa kies je voor een datum en een afleveradres. Wij kunnen alleen leveren als zowel het factuur- als bezorgadres zich in Nederland of Belgie bevindt.

Stap 4 Kies een betaalwijze. Bij deze stap krijg je vanzelf de betaalopties te zien die voor jou van toepassing zijn.

Als u al eerder een bestelling heeft gedaan, kunnen we soms alvast een aantal gegevens vooraf invullen. Dan hoef je eigenlijk alleen maar te controleren op de gegevens kloppen. Wil je hierop een wijziging aanbrengen, dan kun je dat natuurlijk doen.

Wij proberen je bestelling altijd zoveel mogelijk in 1 zending te bezorgen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we genoodzaakt zijn om dat te splitsen in 2 of meer zendingen. Dat heeft geen gevolgen voor de berekening van de verzendkosten.

Of je nu voor contante betaling (vooruit of achteraf) of gespreide betaling kiest, voor elke zending maken wij een factuur.

Status bestelling
De status van de bestelling kan je altijd inzien in je account pagina. Bij een verandering van de status sturen wij je ook een e-mail om je hierover te informeren. Wacht je nog op de bezorging dan staat in je account pagina bij de bestelling een track-en-trace en een link naar de website van de vervoerder om de bezorging te volgen