Sleepp.nl ( een handelsnaam van Red Cool CLPT BV) biedt – uitsluitend online – een breed aanbod van huishoudelijke producten. Om je goed van dienst te zijn, verwerken wij persoonsgegevens. Wij nemen je privacy serieus. Wij vinden het belangrijk om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Wij informeren je ook over je rechten hierin. In deze Privacy Verklaring geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door ons.

In deze verklaring gebruiken wij de woorden “Persoonsgegevens” en “Verwerken”. Hieronder lees je wat wij met deze woorden bedoelen.

Persoonsgegevens: gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
Verwerken: alles wat er met persoonsgegevens kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het verzamelen, maar ook het opslaan, gebruiken en verwijderen van je gegevens uit onze administratie.

Op welke vragen geeft deze verklaring ons antwoord ?
  1. Van wie verwerken wij persoonsgegevens?
  2. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
  3. Waarom verwerken Sleepp.nl  persoonsgegevens?
  4. Verwerkt Sleepp.nl ook bijzondere persoonsgegevens?
  5. Hoe gaat Sleepp.nl met mijn persoonsgegevens om?
  6. Welke regels gelden voor Sleepp.nl bij de verwerking van persoonsgegevens?
  7. Kan ik zien welke persoonsgegevens Sleepp.nl van mij verwerkt?
  8. Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?
  9. Kan Sleepp.nl dit document wijzigen?
Van wie verwerkt Sleepp.nl persoonsgegevens ?

Wij verwerken persoonsgegevens van onze klanten en websitebezoekers.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens ?

Red Cool CLPT BV hodn “Sleepp.nl” is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Onze bedrijfs- en contactgegevens zijn:
Sleepp.nl
Noorddammerweg 13-J
1424NV de Kwakel (NH)
Nederland
Tel: 085-0070499
Email: informatie@sleepp.nl
BTW nummer 
NL854585862B01
KvK nummer 61996378

Van wie en waarom verwerkt Sleepp.nl persoonsgegevens ?

Sleepp.nl verwerkt persoonsgegevens voor verschillende doelen. Wij hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Sleepp.nl. Dat is het geval bij: Bestellen, Bezorgen van je bestelling, Retouren, Garantie, Contact met onze klantenservice en indien u een account heeft aangemaakt op Sleepp.nl

Wij vinden het belangrijk dat we je persoonlijke service verlenen. Dat is in jouw en ons belang. Daarvoor gebruiken we je gegevens voor bijvoorbeeld:

  • Gebruikersreviews (alleen na een bestelling)
  • Het verbeteren van het gebruiksgemak van de website
  • Contact met onze klantenservice
  • Persoonlijk advies
  • Fraudepreventie

We zijn wettelijk verplicht om bepaalde gegevens aan andere organisaties door te geven of te bewaren. Dit geldt bijvoorbeeld voor:

  • Een gerechtelijk bevel of vonnis
  • Administratiegegevens (factuur-, betaal- en bestelgegevens) voor de Belastingdienst

En soms heb je ons toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken. Dit geldt voor:

  • Abonneren op de nieuwsbrief en/of relevante e-mails
  • Bezoek aan je account op Sleepp.nl
Welke persoonsgegevens verwerken wij ?

Sleepp.nl gebruikt de volgende persoonsgegevens

Als u een bestelling plaatst:
e-mailadres, naam, afleveradres, factuuradres en betaalgegevens. Alle overige persoonsgegevens zijn die u kunt invullen op Sleepp.nl zijn niet verplicht en wordt alleen gebruikt om onze dienstverlening aan klanten te optimaliseren.  

Als u bij Sleepp.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en factuur- en afleveradres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u per e-mail te informeren over onze aanbiedingen, de ontwikkeling van de website en over speciale acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich te allen tijden afmelden via de afmeldlinks onderaan deze emails.

Verwerkt Sleepp.nl ook bijzondere persoonsgegevens ?

Nee, wij gebruiken uitsluitend de gegevens die je ons zelf hebt verschaft.

Hoe gaat Sleepp.nl met mijn persoonsgegevens om ?

Sleepp.nl respecteert en beschermt jouw persoonsgegevens. We hanteren de volgende regels:

  1. We gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om
  2. We gebruiken je gegevens alleen voor de levering van producten en diensten aan jou. We verkopen je gegevens dus niet aan anderen
  3. We verwerken niet meer gegevens dan nodig
  4. We bewaren je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de verwerking van je gegevens

Binnen Sleepp.nl kunnen je persoonsgegevens alleen worden gebruikt door medewerkers die de gegevens voor hun werk nodig hebben. Anderen kunnen je persoonsgegevens niet verwerken. Daarnaast hebben onze medewerkers een geheimhoudingsplicht.

We delen persoonsgegevens met derden die door ons zijn ingeschakeld om diensten aan je te leveren. Denk aan bestelpartners, bezorgpartners, betaalpartners, en IT-dienstverleners. Deze derden kunnen alleen onze opdracht krijgen als zij aantoonbaar voldoen aan onze privacy-voorwaarden en geheimhouding garanderen. Je persoonsgegevens kunnen ook worden verstrekt aan derden als wij daar een wettelijke verplichting toe hebben. Bijvoorbeeld aan de belastingdienst of aan een toezichthouder. Je persoonsgegevens worden niet verkocht of verhuurd. Er zullen niet meer persoonsgegevens gebruikt worden dan strikt noodzakelijk is.

Wanneer je gegevens niet langer bewaard mogen worden, vernietigt Sleepp.nl je persoonsgegevens. Of we gebruiken je gegevens anoniem. Dan weten we niet meer dat de gegevens van jou zijn. Dit doen we bijvoorbeeld voor interne analyses en rapportages.

Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard, is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. Dit zijn de verwijdertermijnen:

  • Als je ons belt en een voicemail inspreekt wordt deze automatisch verwijdert na 4 weken.
  • Inactieve accounts op Sleepp.nl of uitschrijvingen op onze nieuwsbrief verwijderen we na 3 jaar.
  • Factuur-, betaal- en bestelgegevens in onze administratie verwijderen we na 7 jaar. Dit is verplicht door de Belastingdienst.
  • Klantgegevens verwijderen we 3 jaar na het verstrijken van de economische levensduur van het laatst gekochte product.
  • Gegevens voor fraudepreventie verwijderen we na 1 jaar.
Welke regels gelden voor Sleepp.nl bij de verwerking van persoonsgegevens ?

Bij de verwerking van persoonsgegevens is Sleepp.nl onder meer gebonden aan:

  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Telecommunicatiewet
Kan ik zien welke persoonsgegevens Sleepp.nl van mij verwerkt?

Ja, dat kan. Als je een account hebt aangemaakt op  Sleepp.n heb je inzage in een groot deel van de over jouw verwerkte persoonsgegevens. Op ieder moment kun je deze gegevens wijzigen. Daarnaast kun je jouw account op Sleepp.nl op ieder moment verwijderen.

Heb je geen account op Sleepp.nl en/of wil je inzicht in alle persoonsgegevens die Sleepp.nl van je verwerkt, dan kan je dit aanvragen. Ook kan je ons verzoeken je persoonsgegevens te wijzigen (verbeteren). Indien je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van je persoonsgegevens, dan kan je deze toestemming op elk moment intrekken. Je gegevens worden vanaf het moment van intrekken van je toestemming door ons geblokkeerd.

Je verzoek kan je indienen via informatie@sleepp.nl.nl of schriftelijk:
Sleepp.nl
T.a.v. Customer Service
Noorddammerweg 13-J
1424NV de Kwakel

Vergeet niet een kopie van een geldig identiteitsbewijs als bijlage mee te sturen, maar dan wel zonder foto en BSN. Hoe je dat doet, kan je lezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs.

Wij zijn verplicht je om deze kopie te vragen om je identiteit bij het verzoek te kunnen controleren.

Als je je hebt ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief, is afmelding mogelijk via de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief (unsubscribe/afmelden). Dit kan op ieder moment.

Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht ?

Mocht je een vraag of opmerking hebben over de verwerking van persoonsgegevens door Sleepp.nl, dan kun je:

  • Het contactformulier op de website invullen
  • Bellen met Sleepp.nl Klantenservice op 085-0070499

Heb je een klacht over de verwerking van persoonsgegevens, dan kan je een e-mail sturen naar informatie@sleepp.nl. Je ontvangt binnen een maand een schriftelijke reactie op je klacht. Ben je niet tevreden met het antwoord, dan kan je:

  1. Een procedure starten bij de rechtbank.
  2. Een verzoek indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens met het verzoek te bemiddelen of te adviseren in het geschil met ons.
Kan Sleepp.nl dit document wijzigen ?

Ja, dit privacyreglement kan van tijd tot tijd wijzigen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn of als de wetgeving wijzigt, dan passen wij de Privacy Verklaring daarop aan. De meest actuele versie van onze Privacy Verklaring kan je steeds terugvinden op de website.

Gebruik van Cookies op Sleepp.nl

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Er zijn daarnaast ook cookie-achtige technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.

Wat zijn de overige cookie-achtige technieken ?
Web beacons, Local en Session Storage en SDK’s zijn standaard internettechnieken die er soms samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Cookies en overige technieken worden gebruikt bij alle bestaande webwinkels. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het surfen in de webwinkel van bol.com leuker en makkelijker voor je wordt;

  • Je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;

  • We je speciale functionaliteiten kunnen aanbieden zoals de verlanglijst of je winkelwagentje;

  • We kunnen meten hoe onze webwinkel wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;

  • We je advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van jouw interesses;

  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent;

  • We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op je behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet.

Cookies van derden
Op Sleepp.nl worden geen cookies van derden geplaatst.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen.

Analytische cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden statistieken over hoe onze webwinkel gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Functionele of noodzakelijke cookies
Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat Sleepp.nl  goed functioneert. Denk hierbij aan:

  • Het onthouden en bewaren van de artikelen die jij aan jouw verlanglijstlijst toevoegt;

  • Het geven van een melding bij een niet-afgeronde bestelling zodat je de artikelen in het winkelwagentje niet kwijtraakt;

  • Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze webwinkel optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;

  • De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;

  • De mogelijkheid om te reageren op berichten in onze webwinkel;

  • Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;

  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze webwinkel, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies
Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het winkelgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze webwinkel voortdurend optimaliseren. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres dat anoniem wordt gemaakt;

  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;

  • Vanaf welke pagina je op de webwinkel bent gekomen;

  • Wanneer en hoelang je de webwinkel bezoekt of gebruikt;

  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de webwinkel. Bijvoorbeeld het maken van een verlanglijstje, het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen;

  • Welke pagina’s je bezoekt in onze webwinkel.

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze webwinkel is;

  • Te meten hoelang een bezoek duurt;

  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina’s van onze webwinkel bezoekt.

Marketingcookies
Sleepp.nl maakt geen gebruik van marketingcookies.

Deze Privacy Verklaring is voor het laatst gewijzigd op 14 mei 2018.